Hoeverveiling

Voor kerk, jeugdwerk, sport- en muziekverenigingen

Info

Aan allen die de Hoeverveiling een warm hart toedragen.
Dankzij de inzet van de vrijwilligers en schenkers van diensten en artikelen voor de veiling hebben weer een lijst met kavels beschikbaar voor de veiling. Binnekort zijn de kavels van 2022 ook weer te zien op deze website.

Er zijn vele leuke kavels ingebracht: veel etentjes bij mensen thuis. leuke nieuwe adressen en kook ideen: op de braaimaster en de kamado. Wine&Dine avond, stevig aangeklede boswandeling.. Maar ook een dag zeilen met Hans en Nolly en een dagje stadten met Annemiek, geheel verzorgd. Ook de jaarlijkse activiteitendag is weer ingezet, om voor een mooie groep mensen een gezellige dag te organiseren. Er is zelfs een lap-top geschonken door de plaatselijke Albert Hein. Verder staan paling, overheerlijke taarten, wijn-, levensmiddel en beautypakketten ook op de lijst. 
 
Bezoekers en kopers van de veiling: u bent van harte welkom.
Twee jaar hebben we de veiling moeten missen, maar nu gaan we er weer volledig voor. We hopen weer op een leuke opbrangst.
Om alle ingebrachte kavels om te zetten in een mooie opbrenst hebben wij natuurlijk ook veel kopers nodig op de avond van 5 november a.s. We garanderen een gezellige avond, waarbij het spel tussen de veilingmeester en de kopers voor een spectaculaire sfeer zorg draagt.
Tussen 19.30 en 20.00 uur kunt u de kavels op het podium bekijken, zodat u een idee hebt wat er allemaal te koop is. Als u voor 20.00 uur aanwezig bent, maakt u kans op een welkomstpakket, U ontvangt  een gatis kopje koffie.met iets lekkers en tijdens de avond gaan de hapjes rond.. 
Dit jaar doen de Hanswijckers ook voor het eerst mee. zij hebben zich al ingezet met een aantal vrijwilligers om de wijken in te gaan, en delen uiteraard ook mee in de opbrengst.
De opbrengst is dit jaar voor het eerst 50% voor de RK kerk Heilige Margarethe Maria Alacoque en de overige 50 % wordt verdeeld tussen de deelnemende jeugd verenigingen en koren.
Aangeboden producten of diensten:
In de gids die huis aan huis bezorgd wordt en op deze website kunt u zien wat er allemaal geschonken is. Bij de kavels op de website is ook nadere uitleg per product of dienst omschreven, zodat u weet wat u koopt. Van diverse kavels zijn er foto’s beschikbaar van het product of dienst. Indien u alsnog een foto heeft van uw geschonken kavel kunt u deze foto doormailen naar: hoeverveiling@outlook.com Staat u naam niet in de gids: een gedeelte van de gaven wordt verloot middels het rad van avontuur of bijeengevoegd in  levensmiddelen- of wijnpakketten.  na elke €500 wordt er een premie uitgegeven aan de koper waarbij het bedrag bereikt is. Daarom worden er ook een aantal gaven als premie bestempeld..
 
Zaterdagavond 5 november 2022  in het Dorpshuis Hanswijk, aanvang 20.00 uur.
Zaterdagavond van 19.30 tot 20.00 uur stellen wij u in staat de goederen te bekijken.
Iedere bezoeker ontvangt een koopnummer waarmee geboden kan worden.
Daarvoor laat u uw naam, adres en telefoonummer achter bij de dames die de kopernummers uitgeven,
(om bereikbaar te zijn voor het geval u een etentje of activiteit koop) We gaan uiteraard zorgvuldig met uw gegevens om.
Gekochte goederen kunnen na afloop van de veiling onmiddellijk in ontvangst worden genomen.
U kunt naar keuze op de avond zelf contant betalen, maar het mag ook op factuur later per bank voldaan worden.
Op zondag 6 november kunnen aankopen worden afgehaald tussen 10.30 uur en 12.00 uur in het Dorpshuis.
Na deze datum kan dit nog tien dagen bij
K. Molenaar, Julianaweg 70, na 18.00 uur tel: 5065357 of email, hoeverveiling@outlook.com