Hoeverveiling

Voor kerk, jeugdwerk, sport- en muziekverenigingen

Nieuwe gids en verassende kavels

Met dank aan Buronoordzee, Mark en Nick is een nieuwe gids full color tot stand gekomen. Deze nieuwe vorm wordt goed ontvangen en voor de adverteerders is het zeker een hele verbetering ten opzichte van de zwart-wit advertenties van voorgaande jaren. Zo wordt het elk jaar weer een stukje verbeterd. In de nieuwe gids staan weer 250 kavels die komende zaterdag geveild gaan worden.
Ook nu al kan u online bieden op enkele kavels. Mocht u verhinderd zijn komende zaterdag, dan is online bieden al mogelijk.
Er zijn weer verassende nieuwe kavels bedacht, zoals  gerookte makreel eten bij Hans en Hetty, Broeder eten bij Dora en een natuurwandeling door "de Freek Vonk van Egmond" wie dat mag zijn hoort u natuurlijk zaterdagavond.
Er worden ook 2 x 50 bitterballen geveild, die meteen geserveerd worden. Geschonken door Joost van Dam. Ze staan echter nog niet in de gids, maar ze krijgen de nummrs 156 en 222.
Hihg Wine door Olette en Wine & Dine door Walter en Afra zijn ook zeer in trek uiteraard.
En ja ze zijn er weer, de dag vissen op 't wad met de kotters de Eems en de Aljo. Theo, Rith, Martijn en Ewoud zorgen weer voor een onvergetelijke dag.
Het succes van vorig jaar met de Magic History tour zal minstens evenaard worden met de Natural History tour.
We nemen u weer mee naar de meest mooie plekken in onze mooie nabije omgeving. Waar je als dorpsbewoner niet zomaar binnenloopt, hoor je nu de mooiste verhalen. 
Ik kan onmogelijk alle kavels benoemen, maar Egmond, bewoners en ondernemers, weer enorm bedankt voor jullie schenkingen.
Nu nog genoeg bezoekers op de veilingavond om er een gezellige avond van te maken, en voor een record opbrengst te zorgen.
tot zaterdagavond 13 mei